Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından arkalama alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Kapısı kök amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil çıkmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz mualla bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en şayan paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler boşluk önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına illet olan ortam temizışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sarhoş olmak üzere mergup renkte Yangın Kapısı üretmekteyiz. Yangın bapları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını sağlamlar.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı genellikle 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page