Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve münasip fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de tütünı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin platform oluşturur.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi için dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın sarrafiyeladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu önlemler kapsamında Yangın Kapısı müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın merdiveni kapıları, essah bir şekilde monte edilerek ve nizamlı olarak bakımının binalması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

CMD Metal; kaliteli ve muteber yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği dair spesiyalist kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

önceki mimarilarda ve yangın merdiveni meydanı dar olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Report this wiki page